General

El PP del Berguedà demana als alcaldes que li traslladin els projectes i les accions necessàries

El regidor del PP a Berga i president dels populars al Berguedà, Joan Antoni López Noguera, fa una crida als polítics de la comarca i també a la ciutadania que li facin arribar propostes de projectes o actuacions prioritàries que s’haurien de fer a un o altre municipi perquè pugui traslladar les necessitats de la comarca al govern de Madrid, del PP. “Als 31 alcaldes de la comarca, i a tots els berguedans que pensin que caldria tirar endavant unes accions concretes, els demanaria que ens ho traslladessin al PP i miraríem d’influir al govern de Madrid. Aquest any ja es va obtenir un ajut per al Consell Comarcal del Berguedà per a programes de formació i promoció”, ha dit López Noguera.
Són declaracions en una roda de premsa, ahir, al costat de la diputada popular Dolors Montserrat, que va ser a Berga per explicar els pressupostos generals de l’estat del 2013 i detallar bona part de les inversions que s’hi contemplen per a Catalunya. En aquest sentit, pel Berguedà no es contemplen massa partides concretes, però segons López Noguera “no és que no se’ns tingui en compte” sinó que el Berguedà també s’aprofitarà per exemple de l’augment del 7% de les transferències als ens locals o bé de la partida per als pensionistes, tenint en compte que al Berguedà hi ha una taxa del 19% de població més gran de 65 anys.
Joan Antoni López Noguera considera important fer pinya a l’hora de reclamar diners per impulsar projectes. Ell està disposat a continuar treballant per aconseguir que s’inverteixi en allò necessari pel Berguedà. En aquest sentit, per la diputada Dolors Montserrat, és “un bon ambaixador”.
López Noguera no va negar que li agradaria fer un salt més i convertir-se en diputat del PP. De moment però no sap encara quin número ocuparà a les llistes, que s’estan confeccionant.

Comentaris