40 anys de la coral d

General

Evaristo Rodríguez publica un llibre sobre la relació entre els peus i el dolor d’esquena

Els peus i la seva salut són determinants per evitar problemes de dolor a la resta d’articulacions, especialment a l’esquena i els genolls. Així ho defensa el podòleg Evaristo Rodríguez, que aquesta tarda presenta a Berga el seu nou llibre, titulat “Dolor de espalda y rodilla? !La respuesta està en los pies!”. El doctor, vicepresident del Fòrum Sanitari Berguedà, ha explicat en una entrevista a Ràdio Berga, de manera molt gràfica, la importància dels peus per a la resta del cos: “si un edifici té problemes als fonaments, les primeres esquerdes apareixen a la teulada; el cos és igual”.
Rodríguez comenta que per evitar problemes, l’ideal seria detectar els possibles problemes als peus a la infantesa, ja que d’aquesta manera es podrien corregir les petites alteracions que causaran problemes en el futur.
La presentació començarà a les 7 de la tarda a la biblioteca Ramon Vinyes i Cluet de Berga i a més de l’autor hi intervindrà el cap del Servei de Traumatologia de l’Hospital de Berga, el doctor Pere Mir.

Comentaris