L’Ajuntament de Berga obre diumenge per respondre consultes electorals

L’Ajuntament de Berga obrirà portes aquest diumenge, durant la jornada electoral, a la disposició de la ciutadania, per respondre qualsevol consulta relacionada amb les eleccions.
El consistori berguedà també informa que, igual que a les últimes eleccions, la mesa de l’institut Guillem de Berguedà estarà situada a la biblioteca de l’institut, de manera que s’entrarà pel pati amb la finalitat que sigui més accessible per a tothom.
Pel que fa al col·legi electoral de la plaça Maragall, a BRG Progrés, tot i entrar per la mateixa porta, les dues meses estaran en sales diferents per tal d’agilitzar el procés de votacions.
Les actualitzacions de dades de participació i resultats un cop fet l’escrutini, es podran consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Berga, en un apartat especial ‘Eleccions’, o anant directament a la pàgina elaborada per l’ocasió: www.ajberga.cat/hist/eleccions/cat-2012/elec_fr.htm