L’Orquestra Simfònica de l’Escola de Música de Berga actuarà a l’auditori i interpretant Patum

Les músiques de la Patum de Berga sonaran a l’auditori de Barcelona. L’Orquestra Simfònica de l’Escola Municipal de Música de Berga hi actuarà el dissabte 1 de desembre en un acte que compartirà amb la cobla Sant Jordi i en què interpretaran, entre altre repertori, la Suite Simfònica de la Patum escrita per Salvador Brotons que es va estrenar el maig a Berga.
ACTES DE SANTA CECÍLIA
En motiu de Santa Cecília (que va ser ahir dijous 22 de novembre i que és la Patrona dels músics) l’escola de música de Berga fa actes. Avui, a 2/4 de 8 i a les 9 del vespre, a l’escola: concert dels alumnes que el curs 2011-2012 han acabat el nivell elemental en l’especialitat instrumental. És una oportunitat per presentar el seu treball en l’etapa elemental dels ensenyaments musicals, segons ha explicat Xavier Llobet, director de l’Escola de Música.
Demà, dissabte, al matí, hi haurà la primera sessió de treball del projecte simfònic, amb un concert per a piano i orquestra de Beethoven. La sessió anirà a càrrec del professor de piano de l’Escola de Música de Berga Marcel Escarré, que interpretarà la part solista del concert en el projecte simfònic d’aquest curs. A part d’aquesta sessió de demà se’n faran tres més que serviran per conèixer de prop el compositor Beethoven.
I una altra activitat prevista per aquest cap de setmana serà l’audició de sardanes de Santa Cecília, amb dues cobles: la dels alumnes i la de professors del centre. Es farà aquest dissabte a les 6 de la tarda a la plaça Sant Joan.

X