General

Quatre farmàcies del Berguedà s’uneixen per crear nou model basat en la salut natural

L’aposta per les tècniques naturals és la raó de ser del nou model farmacèutic Sinèrgies, una iniciativa de la Farmàcia Cosp-Boixader, de Berga, que està programant activitats i propostes diverses com ara tallers, xerrades… i que ben aviat aquest treball es reflectirà amb un projecte que suma esforços i en el qual també hi participen la farmàcia Cosp-Sitges de Berga, l’Anfruns de la Pobla de Lillet, i la Viladés de Guardiola de Berguedà. Es tracta de l’obertura d’un nou establiment a Berga, Món Homeocèutic.
Món Homeocèutic és un model basat en la medicina natural, i és el resultat de la unió de professionals i especialistes de diversos àmbits de la salut, des de científics fins a farmacèutics especialitzats en homeopatia i altres tècniques naturals.
Món Homeocèutic obrirà portes al capdavall del passeig de la Patu de Berga el dilluns 22 de juliol. Segons ha dit la propietària de la farmàcia Cosp-Boixader, Maria Cosp, “començarà com un negoci de petit format amb la voluntat que vagi creixent i s’acabi convertint en una gran estructura”. Així ho ha comentat en una entrevista a Ràdio Berga, que podeu escoltar clicant l’àudio adjunt.
A banda de l’obertura del negoci, per aquest juliol la farmàcia Cosp-Boixader té programades una sèrie d’activitats. Aquest divendres, 5 de juliol, es farà una xerrada-taller sobre ‘Les noves tècniques d’homeopatia psico-emocional’, a càrrec de la farmacèutica i homeòpata Maria Cosp. El dimarts 9 de juliol, durant tot el dia, s’atendran consultes pràctiques sobre ‘Com tractar el dolor, amb naturopatia, concretament quinesiologia, de la mà de l’especialista Sílvia Cardona. I el divendres 19 de juliol es farà una xerrada amb el lema ‘Efectes de l’humor i el joc en l’estat de salut’, amb la doctora Rosa Casafont, que ha desenvolupat el mètode Thabit.
Per a més informació podeu visitar la pàgina web www.farmaciacosp.cat.

Comentaris