General

L’ANC de Berga segueix donant vida a la campanya ‘Aquí, col·laborem’

L’Assemblea Nacional Catalana de Berga impulsa la iniciativa ‘Aquí, col·laborem’, que es va iniciar el passat 12 de juny i que té com a objectiu fer visibles els establiments i entitats que col•laboren amb l’Assemblea.
La idea va sorgir quan l’Assemblea es va adonar que molts establiments de la ciutat s’apuntaven a la lluita per la independència de Catalunya, posant als seus aparadors i al servei dels seus clients productes independentistes. Actualment, 70 establiments i dues entitats de Berga s’han sumat a la campanya.
L’Assemblea no demana cap requisit especial per adherir-se a la iniciativa, ja que es tracta d’una adhesió totalment gratuïta. La persona interessada en sumar-se a la causa pot enviar un correu a berga@assemblea.cat o anar directament a la parada que l’Assemblea té cada dissabte al mercat setmana del Vall. Allà, rebrà el distintiu de l’Assemblea Nacional Catalana de Berga que haurà de col·locar en un lloc ben visible pels ciutadans.
Els establiments o entitats que s’adhereixin a ‘Aquí, col·laborem’ fomentaran el desig d’un poble de ser lliure i apareixeran al lloc web de l’Assemblea entre els altres afiliats a la campanya.

Comentaris