Escolars de Berga participen al programa ‘De cap a l’aigua’ ia les trobades esportives

Diferents escoles de Berga participen al programa ‘De cap a l’aigua’ i a les trobades esportives, que tenen com a objectiu promoure l’esport entre els joves.
Per una banda, el programa ‘De cap a l’aigua’ compte amb la participació d’alumnes de tercer i quart de primària. En total uns 300 nens i nenes de diferents escoles de la ciutat que fan entre deu i dotze sessions de cursets de natació, que costen només 5 euros a les famílies perquè la resta ho subvencionen l’Ajuntament de Berga i la Diputació de Barcelona, així com la col·laboració del Tossalet, que ofereix un preu reduït per aquests cursets que es fan a les seves instal·lacions.
Per altra banda, els estudiants de cinquè i sisè de primària gaudeixen de les trobades esportives. Hi participen més de 300 alumnes repartits en 64 equips de quatre esports diferents: mini-voleibol, bàsquet, handbol, i futbol 4. La trobada de mini-volei es farà el 17 de novembre; la d’handbol el 26 de gener; la de bàsquet el 16 de març; i la de futbol 4 el dia 18 de maig. Aquestes trobades comptaran amb el suport de diferents clubs esportius de la ciutat.

X