Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Berga tindrà un punt d’informació i tutors per atendre estudiants que vulguin fer cursos de la UNED

Berga aposta per la UNED, la Universitat Nacional d’Educació a Distància, i recupera l’extensió que havia tingut fa uns anys enrere. D’aquesta manera, es pretén acostar els estudis que ofereix la UNED a tots els berguedans que hi estiguin interessats.
Tot i ser formació a distància, la UNED té centres associats, un dels quals a La Seu d’Urgell, amb alumnat berguedà. D’aquí l’interès dels ajuntaments de Berga i de la Seu d’unir esforços perquè Berga també pugui oferir tutories de les disciplines que tinguin més demanda. De moment, a la capital del Berguedà no es marquen cursos concrets sinó que anirà en funció de l’interès en algun dels 27 títols de grau que ofereix la UNED, dels 44 màsters, dels 500 programes de formació contínua, i dels 12 cursos d’idiomes.
A les persones interessades se’ls oferirà informació sobre l’oferta d’estudis, ajuda en el procés de matriculació i servei de llibreria. Serà un punt d’informació i si hi ha prou inscripcions hi haurà tutors per atendre l’alumnat a Berga. Una oferta vigent ja aquest curs, segons ha comentat el director de la UNED de la Seu d’Urgell, Joan Mingorance, en una entrevista a Ràdio Berga (escolta-la clicant l’àudio adjunt). Ha comentat que “estem oberts a oferir el què els estudiants vulguin i per tant, segons demanda, posaríem tutors de cada disciplina, així com també suport tecnològic per facilitar-los l’explicació del funcionament en xarxa”.
Mingorance ha comentat els avantatges d’estudiar a la UNED, entre els quals ha destacat el fet que permet compaginar els estudis amb la vida laboral i la no necessitat de desplaçar-se, sense perdre de vista la qualitat de la docència que s’imparteix: “la UNED és la universitat més gran d’Europa en nombre d’estudiants, i és cert que és una universitat dura, densa, però que no disgusta a ningú perquè el nivell que es dóna als alumnes és molt elevat i a més ofereix un gran ventall d’opcions”.

Comentaris