Berga programa la taula rodona ‘Els castells on no hi ha tradició’

Els Castellers de Berga aprofiten el període en què no hi ha actuacions castelleres perquè s’ha tancat la temporada per organitzar activitats relacionades amb els castells. Aquest dissabte, 23 de novembre, es farà una taula rodona amb colles de la Catalunya central per respondre a preguntes com ara ‘Com es viuen els castells en comarques on no hi ha tradició?’, ‘Com és el procés de formació i consolidació de les colles a la Catalunya Central?’, ‘Quina és la relació entre aquestes colles?’ ‘Hi ha competència? Rivalitat? Cooperació? Col·laboració?’.
Els participants a la taula rodona seran Xavi Torrabadella, president dels Castellers de Berga; Miquel Àngel Ramos, de la colla Tirallongues de Manresa; Pep Ros, dels Salats de Súria; i Toni Viladrich, dels Castellers de Solsona. I la moderarà el periodista berguedà Pere Gendrau. L’acte començarà a les 7 de la tarda d’aquest dissabte 23 i es farà a la biblioteca Ramon Vinyes i Cluet de Berga.

X