Ginkgo creix, amb nombre de socis i amb activitats de suport als malalts de càncer del Berguedà

Ginkgo, l’associació d’afectats de càncer de Berga i el Berguedà, organitza tallers per confeccionar coixins del cor: uns coixins en forma de cor que fan servir les afectades per càncer de mama com a suport terapèutic. I Ginkgo s’ha sumat al projecte de repartir coixins (es regalen, no es venen) a totes les dones del Berguedà que en necessitin. De moment se n’han donat 49. Són coixins que es presenten amb una targeta amb missatge positiu, frases que han escrit per exemple el filòsof Quim Sala, el rector de Berga Marc Majà, i la farmacèutica Maria Cosp.
El primer d’aquests tallers es va fer el mes passat a Saldes. El segon es fa avui dimecres, a les 5 de la tarda, al Casal de la Gent Gran de Berga. I se’n farà un a Gironella l’11 de gener. Aquests són de moments els tallers programats, que se sumen al calendari d’activitats de Ginkgo, una entitat que programa ara xerrades i accions de sensibilització i prevenció en temes de salut, tal com han explicat Aurora Fernández, sòcia fundadora de Ginkgo, i Ramona Dachs, sòcia de Ginkgo, en una entrevista a Ràdio Berga (escolta-la clicant l’àudio adjunt).
Ginkgo és una associació que ha anat creixent, actualment hi ha 63 persones associades.

X