Creu Roja Joventut reinventa la campanya de recollida de joguines amb activitats al Berguedà

Creu Roja Joventut ha posat en marxa la recollida de joguines amb novetats. L’entitat ha volgut donar un impuls a la campanya i l’ha reinventat programant activitats culturals, esportives i d’oci per a infants i per a tota la família.
Amb l’objectiu que cap infant del Berguedà es quedi sense regal la nit de Reis, el tret de sortida a la campanya, titulada ‘Cap infant fora de joc’, es va donar dissabte passat a Puig-reig amb una festa popular en què van participar més de seixanta nens i nenes, amb inflables, jocs i tallers. Ara, els actes s’escamparan per la comarca i arribaran a Berga, a Gironella i a l’Ametlla de Merola.
Aquest dissabte, 23 de novembre, a Berga es farà un ‘cycling day’, una pedalada sota cobert que convoquen els centres esportius El Tossalet, CEEC i Altersport Gim a La General de Berga. Serà de 4 de la tarda a 9 del vespre.
La següent activitat serà el dimarts 3 de desembre amb un taller de receptes de blat de moro escairat a càrrec de la xef del restaurant Sala de Berga, Isabel Márquez, a la Llar de Gent Gran de Gironella, amb la col•laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Gironella. Començarà a 2/4 de 9 del vespre.
També a Gironella, el dijous 5, hi haurà un taller de ioga a la mateixa Llar, amb els professors Pep Estrada i Gemma Estrada del Natural Centre de Salut. A les 7 de la tarda.
I el final de festa serà el dissabte 21 de desembre a l’Ametlla de Merola, amb un taller de cuina infantil del xef Jordi Sebastian, del Centre Cultural Logos Berguedà. De les 10 del matí a 2/4 d’1, els nens i nenes aprendran a fer-se l’esmorzar amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de l’Ametlla de Merola.
Per participar a les activitats, caldrà pagar una entrada de preu simbòlic i tots els diners que es recaptin es destinaran al fons de la campanya de Reis, per comprar joguines. Amb aquesta iniciativa, Creu Roja Joventut farà que cap infant de la comarca es quedi sense regal la nit de Reis. A banda dels diners que s’aconsegueixin amb la venda de tiquets, els locals de Creu Roja a Berga (c. Barcelona, 26) i a Gironella (c. Sant Joan Baptista de La Salle, 3) també recolliran joguines noves per distribuir entre les famílies que ho necessitin. Els infants beneficiaris vindran derivats pels Serveis Socials municipals i podran ser de diversos municipis de la comarca, llevat de Berga, on la campanya de Reis va a càrrec de Càritas.

X