Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Berga recapta uns 2.000 euros amb la cursa i caminada a la serra de Queralt i un cros escolar

Els Mountain Runners del Berguedà van organitzar ahir una cursa i una caminada a la serra de Queralt en benefici de La Marató de TV3. És la tercera edició d’aquesta prova, de 12,5 quilòmetres la cursa i 6,5 la caminada. Entre corredors i caminadors hi van participar unes 200 persones.
En categoria masculina, el guanyador va ser l’avianès Dani Tristany, que va pujar al primer graó del podi amb un temps d’1h 12min i 16s. Ivan Camps, va acabar segon; i Albert Comelles, va ser el tercer classificat.
En categoria femenina, la vencedora va ser l’atleta berguedana establerta a Berga Núria Picas.
I en paral·lel, es va fer un cros escolar dins del nucli urbà de Berga. Entre totes aquestes proves, Berga va recaptar uns 2.000 euros per La Marató, que es va fer ahir per recaptar fons per la investigació de les malalties neurodegeneratives i que es va tancar amb més de 9,5 milions d’euros.

Comentaris