Oriol Rosell, a la llista de convocats per al partit Catalunya-Cap Verd

El jugador de futbol de Puig-reig Oriol Rosell és a la llista de convocats per jugar el partit de selecció catalana Catalunya – Cap Verd, el proper 30 de desembre a l’estadi Olímpic Lluís Companys.
El seleccionador català, Gerard López, ha cridat 22 jugadors. Com cada any, el gran gruix prové del Barça que aporta 8 jugadors. Són aquests: Gerard Piqué, Cesc Fàbregas, Jordi Alba, Sergio Busquets, Sergi Roberto, Martín Montoya, Marc Bartra i Cristian Tello. De l’Espanyol n’ha cridat sis: Kiko Casilla, David López, Víctor Sánchez, Joan Capdevila, Sergio García i Víctor Álvarez. La llista la completen: Jordi Codina (Getafe), Francisco Medina “Piti” (Granada), Marc Valiente (Valladolid), Javi Márquez (Elx), Bojan Krkic (Ajax), Oriol Rosell (Sporting Kansas City), Oriol Riera (Osasuna) i Aleix Vidal (Almeria).
El seleccionador català, Gerard López, compta amb l’Uri per aquest partit si el jove jugador està recuperat de l’esquinç al turmell que es va fer al minut 5 del partit de la final de la lliga de futbol dels EUA amb el seu equip, l’Sporting Kansas City, que es va proclamar campió.
PUIG-REIG RET UN EMOTIU HOMENATGE A L’URI
Oriol Rosell, guanyador de la Major League Soccer (MLS) amb el Kansas, s’ha convertit en el primer jugador català que guanya aquest títol. Amb 21 anys i en la seva primera temporada als EUA, Oriol Rosell ha aconseguit una gran fita. Per aquest motiu, Puig-reig va homenatjar dissabte al futbolista. Un acte que s’havia de fer diumenge de la setmana passada quan arribés de Kansas però el vol d’avió es va endarrerir per qüestions meteorològiques i l’homenatge es va ajornar per aquest passat dissabte 21. Unes 500 persones es van aplegar al pavelló esportiu de Puig-reig responent així a la crida de familiars i amics de l’Uri, així com també de l’Ajuntament de Puig-reig i del Club Esportiu Puig-reig.
Amb una pancarta on s’hi podia llegir ‘Felicitats Uri! Sempre amb tu, campió’, que van poder signar tots els assistents, es va donar la benvinguda a l’Oriol Rosell, a ritme dels tambors dels Diables del Clot de l’Infern, la colla que organitza el correfoc de Puig-reig i de la qual Rosell n’és membre.
Vestit amb la dessuadora del Club Esportiu Puig-reig, l’Uri va pujar a l’escenari content i agraït al seu poble, deixant clar que “sense vosaltres no seria aquí”, va dir. Al costat d’Oriol Rosell, a l’escenari, van anar desfilant diferents persones que coneixen a l’Uri: professors seus a l’escola i a l’institut, el seu professor de bateria, un extrenador de futbol quan jugava amb el Puig-reig, la seva nòvia, el seus pares, el seu representant, també un membre de la Federació Catalana de Futbol que va anunciar que seria a la llista de convocats amb Catalunya, i l’alcalde de Puig-reig, Antoni Clement. Uns i altres van destacar l’esforç i la constància d’Oriol Rosell, que ha sabut compaginar sempre el futbol amb els estudis, i que és un exemple per a molts nens del CE Puig-reig, també presents dissabte a l’acte, asseguts a primera fila.
Un acte emotiu per homenatjar al campió de la MLS americana, Oriol Rosell, que el 20 de gener tornarà cap a Kansas.

X