General

Telefònica desmantella una antena ubicada a la Serra de Noet de Berga

Telefònica ha desmantellat l’antena que hi havia ubicada a la Serra de Noet, a Berga, a tocar la carretera C-26 i molt a prop del polígon de la Valldan. Avui, dijous, operaris i tècnics de Telefònica han treballat amb l’ajuda d’una grua de grans dimensions per treure aquesta antena, la més alta de les dues que hi havia en aquest sector. L’altra s’hi manté, i és una antena de telefonia mòbil que s’ubica ja al terme municipal d’Avià.
L’antena que s’ha desmantellat ja feia anys que es trobava en aquest punt i s’ha retirat per motius que no ha pogut saber Ràdio Berga.
L’Ajuntament no disposava encara de la informació i Telefònica no ha volgut donar més detalls de l’actuació de desmantellament de l’antena, que ha atret la mirada dels curiosos que circulaven o passejaven per aquesta zona de la Serra de Noet.

Comentaris