Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Acord entre l’ACEB i la FUB per millorar la formació a les empreses del Berguedà

La Fundació Universitària del Bages (FUB) i l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB) van signar ahir, dijous 31 de juliol, un acord per promoure l’activitat empresarial i apropar la formació universitària a la comarca, fent més accessible la formació a les empreses del Berguedà. L’objectiu és que gràcies a aquest vincle, empreses i autònoms del Berguedà tinguin més i millor accés a la formació, a través de la transferència de coneixement.
Amb aquest acord, les dues entitats duran a terme diverses accions conjuntes, com estudis de caire econòmic que permetin conèixer i impulsar l’activitat econòmica de la comarca i l’ocupació al Berguedà, l’organització de jornades i tallers per al teixit empresarial o descomptes per a les empreses associades a l’ACEB per accedir a màsters o postgraus organitzats per la FUB.
Una primera concreció del conveni serà la participació dels Estudis d’Empresa de la FUB en l’elaboració del dossier econòmic del Berguedà, un treball que reflecteix la situació econòmica de la comarca.

Comentaris