El corredor d’Avià Dani Tristany guanya la Trail Moixeró

L’avianès Dani Tristany ha guanyat aquest cap de setmana la Trail Moixeró. El corredor de muntanya va ser dissabte el clar vencedor d’aquesta prova d’uns 35 quilòmetres i 2.500 metres de desnivell, que transcorre per Urús, Riu de Cerdanya, Bellver de Cerdanya, Guardiola de Berguedà, Bagà, i travessa gran part del Parc Natural del Cadí Moixeró.

Tristany va quedar primer amb un temps de 3 hores i 57 minuts, i amb una bona avantatge respecte el segon classificat, ja que va arribar a uns vuit minuts de Jordi Vera.

Uns 300 corredors van participar dissabte a la Trail Moixeró, amb sortida i arribada a Bagà i amb dues modalitats de cursa: la llarga, d’uns 35 km., i una altra de més curta, d’uns 15.

Dani Tristany s’ha reincorporat d’aquesta manera a les curses després d’una lesió que l’ha obligat a fer repòs durant un mes i que li ha passat factura físicament. Tot i això, està animat i motivat, entrenant-se per estar en plena forma per les curses que ja té marcades al calendari de setembre.

X