Castellar de n’Hug no té cobertura de Movistar des de dimecres passat per l’avaria d’un aparell

Els clients de Movistar de Castellar de n’Hug no tenen cobertura ni per trucar ni per connectar-se a Internet des de dimecres. L’avaria, que ha coincidit amb el pont del 15 d’agost, ha afectat especialment als comerços, restaurants i hotels del municipi, que no han pogut cobrar amb targeta. “Ha estat un inconvenient important, perquè a més a Castellar aquests dies hem tingut una gran afluència de turistes, i molts tenen Movistar”, ha explicat l’alcalde, Salvaldor Juncà.

Juncà s’ha mostrat molt molest amb Movistar, companyia que fins avui no els ha donat cap resposta, “tot i haver-hi trucat una trentena de vegades”, ha apuntat. Aquest dilluns el matí els han comunicat que era una avaria important, que s’havia espatllat un dels aparells que Movistar té en un local de Castellar de n’Hug, a part de l’antena. “Segons ens diuen aquest aparell s’ha de substituir per un altre i falta el recanvi”. La previsió però és que entre avui i demà a primera hora del matí quedi resolta l’avaria i es restableixi el servei de Movistar, ha comentat Salvador Juncà.

L’alcalde també ha lamentat que aquest problema “ens han convertit el pont en un caos”. Juncà ha explicat que després de les vacances d’estiu es reunirà amb els comerciants per estudiar possibles mesures davant els problemes de servei de Movistar.

X