El Curs Intensiu de Música i les Colònies Musicals de Castell de l’Areny atrauen 35 participants

35 joves de tot Catalunya participaran la setmana que ve, del dilluns 25 al diumenge 31 d’agost, als cursos i les colònies musicals que organitza cada any al Berguedà l’Associació ProArt. Es tracta de la 23a edició del Curs Intensiu de Música i les Colònies Musicals i es fan a Castell de l’Areny.

Les colònies van dirigides a nens i nens de 9 a 14 anys i fan activitats musicals, tallers, manualitats… I el curs està pensant per a alumnes amb un nivell alt, ja que s’imparteixen classes de perfeccionament, ha explicat el director del curs i president de ProArt, Ferran de la Varga (pots escoltar l’entrevista de Ràdio Berga clicant l’àudio adjunt).

El curs intensiu es tancarà amb un petita gira de concerts en què els alumnes demostraran els seus coneixements. Es faran tres actuacions, totes centrades en el barroc i les seves influències, ja que “enguany aprofundim en aquest període tan important i molt ric i creatiu amb grans compositors com Händel, Vivaldi…”, ha comentat de la Varga.

La primera actuació serà el divendres 29 d’agost a Borredà, a les 7 de la tarda a l’església de Santa Maria. El segon concert es farà a Vilada, el dissabte 30 d’agost a les 7 de la tarda a l’església. I el darrer a Castell de l’Areny, el diumenge 31 d’agost a les 12 del migdia a l’Ermita.

L’Associació ProArt va néixer amb l’objectiu de promoure l’art en totes les seves disciplines (música, dansa, arts plàstiques), en especial, donant suport als artistes joves.

X