L’autobús de la Penya Blaugrana de Berga perd una roda a la C-16 tornant del Camp Nou

L’autocar de la Penya Blaugrana de Berga va patir un incident, diumenge a la nit, quan tornava els seguidors des del Camp Nou, després del Barça – Elx. El vehicle va tenir una averia tècnica al perdre una roda del darrere, però tot va quedar només en un ensurt. El contratemps, que no va registrar cap ferit, va passar al punt quilomètric 57 de la carretera C-16, a l’alçada de Sant Fruitós de Bages, al costat d’una gasolinera, un cop s’acaba el tram de peatge a la sortida de Manresa-Nord.
El president de la Penya Blaugrana de Berga, Joan Pulido, ha explicat a Ràdio Berga que ja havien notat que “el vehicle no anava gaire bé, feia algun soroll estrany” abans de l’incident, però que això “són coses i sorolls que a vegades ja passen. No és res fora de lo normal”. El president de la Penya ha afegit que “el xofer va dir que aniria més a poc a por, ja que el fre no anava gaire bé, però no té res a veure una cosa amb l’altra. No sabem encara que va passar”.
Pulido també ha explicat que no havien tingut mai cap incident similar, a part d’algun contratemps com el que va patir un dels dos busos que anaven a València per assistir a la final de la darrera Copa del Rei quan, al fer marxa enrere en un peatge, va topar amb un cotxe que tenia al darrere, però va ser un incident “sense importància”.
El conductor de l’autocar va ser capaç d’arraconar el vehicle, que tocava a terra, a una banda de la carretera, un cop ja s’havia extraviat la roda, per tal d’evitar cal altre incident. Un cop aturat, el l’aparell va quedar lleugerament inclinat i es va fer baixar els passatgers. Al cap d’una mitja hora, va arribar un altre autobús de la companyia, que va portar als seguidors de tornada. Els Mossos d’Esquadra també es van desplaçar fins al lloc del fets.

X