Festa Bolets La Pobla Lillet 2020

Bagà, Gironella, Puig-reig, Societat

El Berguedà iniciarà al novembre els cursos de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius

Els cursos de preparació per les proves d’accés a cicles formatius que ofereix l’Agència de Desenvolupament del Berguedà començaran a principis de novembre. Encara hi ha temps per apuntar-s’hi, gratuïtament, a la seu de l’agència (plaça Sant Joan de Berga) o trucant al telèfon 93 824 77 00. Per a més informació: www.adbergueda.cat.

Es fan cursos a Gironella (per accedir a cicles de grau mitjà), a Puig-reig (per accedir a cicles de grau superior), i com a novetat enguany també a Bagà (també per a cicles de grau mitjà en aquest cas). S’ha ampliat l’oferta però de moment la demanda no és l’esperada. Hi ha alumnes inscrits però encara queden places disponibles.

D’aquí la crida que ha fet a Ràdio Berga i a Dberguedà.cat el gerent de l’Agència, Eduard Barcons, que ha destacat “la oportunitat d’aprofitar aquests cursos gratuïts que es fan a la comarca”. Uns cursos que van adreçats a totes aquelles persones que vulguin presentar-se a la prova d’accés a un cicle formatiu. Per fer el curs, s’han de tenir els 17 anys en cas de preparar-se per un cicle de grau mitjà; i els 19 per formar-se per entrar a cicles superiors.

ADB Berguedà Cicles Formatius Formació Professional

Estic amb tu

Comentaris