Festa Bolets La Pobla Lillet 2020

Berga, Cultura

Roser Pros-Roca presenta a Berga ’20 converses sobre la independència de Catalunya’

Roser Pros-Roca presenta a Berga ’20 converses sobre la independència de Catalunya’

Opinions i arguments a favor i en contra de la independència de Catalunya és el què plasma el llibre ‘20 converses sobre la independència de Catalunya’, que ha escrit Roser Pros-Roca, i que es presenta aquest divendres, 24 d’octubre, a Berga.

L’autora ha conversat amb vint personatges molt coneguts i professionalment reconeguts com ara Santiago Niño Becerra, Màrius Serra, Javier Nart, Jordi Basté, Patrícia Gabancho, Ramón Cotarelo, Juanjo Puigcorbé, Irene Rigau, Josep Lluís Carod Rovira, i entre d’altres, Ferran Mascarell. Persones de diferents àmbits i amb punts de vista diversos i fins i tot enfrontats sobre el procés sobiranista. N’hi ha una desena que es posicionen a favor de la independència, i una desena més ho fan en contra. En donen els motius en conversa amb Roser Pros-Roca, que s’ha encarregat de plasmar-ho en una “enriquidora obra”, tal com ella mateixa defineix. Ho ha argumentat en una entrevista a Ràdio Berga:

 

El lector trobarà en els textos que integren el llibre punts de vista sobre Catalunya, sobre la seva futura relació amb Espanya, amb Europa i amb el món. Vint converses amb vint personalitats amb les quals l’autora manté un pols amb l’objectiu d’establir les claus del procés des del punt de vista científic, econòmic, cultural, social, artístic, periodístic, polític i acadèmic, amb llibertat d’expressió i sense límits ni línies vermelles. El pròleg és del president de la Generalitat, Artur Mas.

Converses que avui repassarà a Berga l’autora, Roser Pros-Roca, en l’acte de presentació del seu llibre, que ja fa mesos que està a la venda i que té molt bona acceptació. És de l’editorial Gregal, té 612 pàgines, i costa 25 euros.

L’acte de presentació serà a les 7 de la tarda al Pavelló de Suècia de Berga.

20 converses sobre la independència Independència Llibre Roser Pros-Roca

Estic amb tu

Comentaris