Plaques Solars Tecniber

Berga, Cultura

Els Castellers de Berga descarreguen tres castells més de set pisos

Els Castellers de Berga descarreguen tres castells més de set pisos

Els Castellers de Berga han sumat 3 castells més de 7 pisos descarregats. Aquest passat cap de setmana van actuar a la plaça Sant Roc, de Sabadell, en la 21a Diada dels Castellers de Sabadell, junt amb els Castellers de la Vila de Gràcia, els Castellers de Terrassa i els amfitrions, els Castellers de Sabadell.

Els berguedans van començat la diada amb un pilar de 4 caminant. Seguidament, van fer un 4 de 7 amb agulla que es va desquadrar quan l’enxaneta ja havia fet l’aleta al 4 i es muntava el pilar de 5 al mig. Van suar per desmuntar el castell però no es va poder considerar descarregat.

La següent construcció dels Castellers de Berga va ser un 4 de 7, el castell que els berguedans han descarregat més vegades a la seva història.

Després, sí que van poder descarregar el 4 de 7 amb agulla. I per tancar la diada, van descarregar un altre castell de set pisos: el 3 de 7. I van acabar amb un pilar de 5.

Per la seva banda, els padrins dels berguedans, els Castellers de Sabadell, van fer història descarregant el seu primer 3 de 9 amb folre. Els Castellers de Terrassa van descarregar 3 castells de 7 pisos. I la colla Vila de Gràcia, el 2 de 8 amb folre, el 5 de 8 i el 4 de 8.

Els Castellers de Berga tancaran la seva tercera temporada aquest proper dissabte 1 de novembre a la Plaça del Poble Vell de Súria, acompanyats dels Salats de Súria i els Carallots de Sant Vicenç dels Horts.

Castellers de Berga Castells de set

Comentaris