Berga, Cultura

Els Castellers de Berga descarreguen tres castells més de set pisos

Els Castellers de Berga descarreguen tres castells més de set pisos

Els Castellers de Berga han sumat 3 castells més de 7 pisos descarregats. Aquest passat cap de setmana van actuar a la plaça Sant Roc, de Sabadell, en la 21a Diada dels Castellers de Sabadell, junt amb els Castellers de la Vila de Gràcia, els Castellers de Terrassa i els amfitrions, els Castellers de Sabadell.

Els berguedans van començat la diada amb un pilar de 4 caminant. Seguidament, van fer un 4 de 7 amb agulla que es va desquadrar quan l’enxaneta ja havia fet l’aleta al 4 i es muntava el pilar de 5 al mig. Van suar per desmuntar el castell però no es va poder considerar descarregat.

La següent construcció dels Castellers de Berga va ser un 4 de 7, el castell que els berguedans han descarregat més vegades a la seva història.

Després, sí que van poder descarregar el 4 de 7 amb agulla. I per tancar la diada, van descarregar un altre castell de set pisos: el 3 de 7. I van acabar amb un pilar de 5.

Per la seva banda, els padrins dels berguedans, els Castellers de Sabadell, van fer història descarregant el seu primer 3 de 9 amb folre. Els Castellers de Terrassa van descarregar 3 castells de 7 pisos. I la colla Vila de Gràcia, el 2 de 8 amb folre, el 5 de 8 i el 4 de 8.

Els Castellers de Berga tancaran la seva tercera temporada aquest proper dissabte 1 de novembre a la Plaça del Poble Vell de Súria, acompanyats dels Salats de Súria i els Carallots de Sant Vicenç dels Horts.

Castellers de Berga Castells de set

Estic amb tu

Comentaris