Resultats esportius del cap de setmana al Berguedà

FUTBOL

Primera Catalana – Grup 1

La Unió Esportiva Avià ha guanyat per tercera jornada consecutiva davant la Gramanet Milan per un ajustat 0 a 1.

El conjunt avianès va fer un partit força discret a nivell atacant però molt sòlid en defensa. La Gramanet va portar el pes del partit però va topar-se amb un Avià molt sòlid darrera que va ser capaç de mantenir la porteria a 0 durant tot el partit.

A més, els d’Avià no només van ser capaços d’aturar l’atac rival sinó que van aprofitar l’única ocasió de la segona part per avançar-se en el marcador i endur-se els tres punts. Va ser Rafa, que debutava amb l’Avià després de superar una greu lesió al genoll, qui va superar el porter local amb un gol d’oportunisme a falta de 5 minuts pel final del partit.

Amb aquesta victòria per la mínima, l’Avià és 7è, amb 15 punts, i segueix enganxat als equips de la part alta de la classificació.

I de cara al proper cap de setmana, la competició torna al municipal Alfons Gonfaus d’Avià amb el partit que enfrontarà als avianesos i al Tecnofutbol de Barcelona, actual 15è classificat amb 8 punts.

Segona Catalana – Grup 4

L’Atlètic Gironella ha guanyat 2 a 1 al Tibidabo Torre Romeu i trenca així la mala ratxa de 3 partits sense conèixer la victòria.

El Gironella va guanyar in extremis a un Tibidabo que va veure com li feien el gol de la victòria en l’últim instant de partit. Tots dos equips van tenir minuts de domini però va ser el Gironella qui va avançar-se en el marcador, tot just al minut 5, amb un gol de Vilalta. Els gironellencs van ser capaços de mantenir l’avantatge i es va arribar al descans amb l’1 a 0 al marcador.

A la represa, però, el Tibidabo va aprofitar la superioritat numèrica donada per l’expulsió de Maza per empatar el partit ben aviat. Amb l’1 a 1, la tensió va començar a augmentar amb el pas dels minuts. Malgrat tot, es va arribar al minut 90 amb l’empat a 1 però amb dos equips que jugaven amb 9 jugadors. Però quan tot semblava indicar que l’empat seria definitiu, l’àrbitre va assenyalar un penal polèmic favorable al Gironella que va transformar Pol Ginestà i que va provocar nombroses discrepàncies entre els jugadors del Tibidabo.

Sigui com sigui, amb aquesta victòria sobre la botzina el Gironella puja fins la 7a posició i ja suma 14 punts. Els gironellencs, però, ja són a 8 punts del líder, que és el Tona, i necessiten seguir sumant perquè tenen les places de descens a només 4 punts.

I de cara al proper cap de setmana, el conjunt de Gironella s’enfrontarà a la Penya San Pedro de Terrassa, l’actual 3 classificat, amb 18 punts i, per tant, només 4 per sobre del Gironella.

Tercera i Quarta Catalana

Els resultats els podeu consultar a la classificació de 3a catalana i 4a catalana

FUTBOL SALA

Equip femení, Primera Divisió

El Futbol Sala Gironella Femení ha aconseguit la primera victòria de la temporada. Les gironellenques s’han imposat al Lacturale Gurpea Orvina per 2 a 0.

El partit va començar amb dos equips que evitaven complicacions i jugades complexes per tal de mantenir les seves porteries a 0. Malgrat tot, les catalanes van dominar lleugerament el primer temps però van ser incapaces de marcar i el resultat al descans era d’empat a 0.

A la represa, però, el Gironella va sortir més fi de cara a porteria i va poder inaugurar el marcador. Va ser al minut 4 amb un bon xut de Cèlia. A partir d’aquí, el rival va veure’s obligat a avançar la línia de pressió però les catalanes van saber aguantar i van aconseguir sentenciar el partit al contracop a falta de 2 minuts pel final, amb un gol d’Íngrid.

La victòria serveix al Gironella per sortir de l’últim lloc de la classificació. El conjunt del Berguedà és ara 14è, amb 4 punts i avança així al Tecuni Bilbo i al Viaxes Amarelle.

I la propera setmana, prova de foc per les gironellenques que visiten la pista del líder, l’Atlétic de Madrid-Navalcarnero, que a aquestes alçades encara no ha cedit cap punt.

BÀSQUET

Primera Catalana – Grup 2

El Bàsquet Berga ha perdut per 76 a 70 davant el Club Bàsquet Vilatorrada, un rival directe dels berguedans a la part baixa de la classificació.

Amb aquesta derrota, els berguedans segueixen a la 15a posició, amb un balanç d’1 victòria i 6 derrotes.

I de cara al proper cap de setmana, el conjunt berguedà s’enfrontarà a La Parròquia-Sama Vilanova, actual 8è classificat, amb un balanç de 3 victòries i 4 derrotes.

 

X