Brams actua a l’Ametlla de Merola junt amb alumnes d’escoles de música

El grup berguedà Brams, liderat pel cantant Francesc Ribera ‘Titot’, actua aquest dissabte 22 de novembre a l’Ametlla de Merola. Un concert que tindrà el tret distintiu de comptar amb bandes de les escoles de música de Navàs, Puig-reig i Sant Joan de Vilatorrada. Brams i músics d’aquests centres, en total una cinquantena, interpretaran diversos temes. A part de cançons que també farà en solitari Brams.

El concert es farà al Teatre de l’Ametlla de Merola, i l’organitza l’Associació Cultural l’Esplai. El programador de l’entitat, Ruben Victòria, ha dit en una entrevista a Ràdio Berga, que esperen que la proposta tingui una bona acceptació. De moment ja s’han venut unes 180 entrades. El teatre té capacitat per a unes 300 persones assegudes. En aquest sentit, cal recordar que el teatre de l’Ametlla encara no disposa del pati de butaques. Es van fer diferents millores a l’equipament però aquesta actuació ha quedat pendent. Ruben Victòria ha aprofitat per reivindicar la necessitat de poder disposar ben aviat de butaques i prescindir de les cadires provisionals que hi ha actualment.

El concert de dissabte començarà a les 6 de la tarda. Les entrades anticipades costen 12 euros i a taquilla en valdran 15. Es poden adquirir entrant a la pàgina web www.ametllademerola.cat.

La proposta s’emmarca en el cicle d’actuacions i espectacles que organitza l’Associació Cultural l’Esplai. De fet, ja té tancada la programació pel primer semestre de l’any que ve, en què per exemple es podrà veure l’obra ‘Idiota’, passarà per l’Ametlla el Peyu amb els seus monòlegs, i també l’actor Toni Albà, entre d’altres.