PLAY

‘El Berguedà, la meva pel·lícula’ rep 22 treballs

El primer concurs de curtmetratges sobre els atractius del Berguedà, ‘El Berguedà, la meva pel·lícula’, ha rebut 22 treballs. El certamen, organitzat per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, amb el suport de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona, repartirà 4.000 euros en premis, 1.500 dels quals pel guanyador de la categoria genèrica.

Els premiats es donaran a conèixer aquest mes de desembre, un cop hagi deliberat el jurat, format per Anna Sànchez, cap de l’oficina de promoció turística de la Diputació de Barcelona; Imma Espel, directora de l’àrea de turisme i comerç de l’Agència de Desenvolupament; Sílvia Culell, periodista; Salvador Vinyes, dissenyador; Anna Parcerisa, consultora d’Innova Management; i Martí Montes, promotor del canal de televisió Bde9. També s’ha obert una votació popular i hi haurà un premi pel vídeo més votat pel públic abans del 15 de desembre: www.facebook.com/turismebergueda

Els vídeos els podeu veure clicant el reproductor.

El Berguedà la meva pel·lícula Turisme

Estic amb tu

Comentaris