Sis empresaris berguedans debatran sobre el desenvolupament de la comarca en el 4t Fòrum Econòmic del Berguedà

Quins han de ser els motors econòmics del Berguedà? Quins sectors creixen? Cal un canvi de model? L’atur baixa, comencem a sortir del túnel? Aquestes són algunes de les qüestions que es posaran sobre la taula al Fòrum Econòmic del Berguedà, una taula rodona organitzada per l’ACEB (Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà) que es farà aquest dimecres 3 de desembre a les 7 de la tarda a la seu de l’ACEB (plaça Tarascón de Berga).

És la quarta edició del Fòrum Econòmic i per primera vegada els protagonistes no seran polítics sinó sis empresaris berguedans que amb les seves iniciatives aporten valor a la comarca. Són Jordi Rovira, de Els Casals; Maria Cosp, de Món Homeocèutic; Joan Barniol, de Berga Resort; Jordi Millan, de Gintònic.cat; Joan Boix, de Serradora Boix; i Josep Fígols, de Tecníber. Moderarà el debat l’empresari i periodista Xavier Gual, que ha explicat a Ràdio Berga com es presenta aquest Fòrum Econòmic, en el qual s’hi esperen més d’una seixantena d’assistents.

X