Berga prescindeix del Parc de Nadal i reorienta el Juguem Jugant amb més activitats infantils aquestes festes

‘Juguem Jugant cada dia’. Aquest és el nou lema pel qual aposta l’Ajuntament de Berga volent donar un gir al parc de Nadal ‘Juguem Jugant’. Enguany durant les festes nadalenques es prescindeix de les activitats per a infants que es programaven uns dies concrets al pavelló i s’opta per programar propostes durant més dies i a diferents espais de la ciutat.
Les propostes començaran el divendres 19 de desembre i s’allargaran fins el diumenge 11 de gener. Hi haurà tallers diversos, contes, activitats esportives, circ, cinema, música, pastorets… D’aquesta manera, segons ha explicat el regidor de Joventut Jaume Vegas, “volem donar resposta a la voluntat del consistori de no concentrar totes les activitats i repartir-les de manera que durant un període de tres setmanes gairebé cada dia hi hagi coses per fer a la ciutat durant les festes nadalenques”.

 

L’aposta pel ‘Juguem Jugant cada dia’ aglutina totes les propostes destinades al públic infantil que es fan a la ciutat, organitzades per l’ajuntament i per altres entitats i associacions. D’aquesta manera, es presenta un calendari conjunt que contribueix a evitar que se solapin activitats. Segons Vegas, “s’ha mirat que cada dia hi hagi una activitat destinada als infants. Tots els nens i nenes de Berga tindran el programa perquè es repartirà a les escoles, per tant podran saber quines activitats s’ofereixen, on es fan i els horaris”.

X