Berga, Cultura

L’art de Joan Ferrer i Remei Escolies s’exposa a Berga amb ‘No miris, veu’

‘No miris, veu’. És el títol de l’exposició d’art que s’inaugurarà divendres a Berga, obra del pintor Joan Ferrer i de la cuinera del restaurant Els Roures, Remei Escolies, en la seva faceta d’escultora. Una mostra que fa un maridatge d’aquestes dues disciplines artístiques.

La particularitat de la mostra és que Joan Ferrer no ensenya pintures seves, com en altres exposicions, sinó esbossos, “allò que mai no he ensenyat ara ho faig perquè és la Remei qui dóna relleu als esbossos”, ha dit Ferrer en una entrevista a Ràdio Berga. (La pots escoltar a l’àudio adjunt).

Els esbossos són les formes imperfectes d’una pintura, i Joan Ferrer n’ha fet una dotzena, totes de cossos de dones, que Remei Escolies s’ha encarregat de donar forma, volum, dimensió, relleu i expressió, per mitjà de l’esculto-ceràmica. “De la forma plana a la tridimensional”, aquesta és la idea.

La mostra ‘No miris, veu’ s’inaugurarà aquest divendres, 20 de desembre, a les 8 del vespre al Pavelló de Suècia de Berga. Hi restarà exposada fins al 8 de gener. I es podrà visitar de 12 a 2 del migdia i de 6 a 8 de la tarda.

Art Escultura Exposició Joan Ferrer Pintura Remei Escolies

Estic amb tu

Comentaris

  • Esteve Amills Sisó

    En hora bona, Joan !!!. … I companyia