La companyia Bah! Teatre presenta el musical ‘Amagat’ a Berga

“Bru, un jove inventor, descobreix la immortalitat i poques hores més tard desapareix. El món es bolcarà per descobrir què ha passat amb el descobriment i el científic”. Aquesta és la premissa inicial del musical ‘Amagat’ que la companyia Bah! Teatre presenta aquest dissabte a Berga, a les 6 de la tarda al Teatre Municipal, i dins de la programació teatral per a la temporada d’hivern – primavera.

L’espectacle planteja si aconseguir la immortalitat és, o no, el delit més amagat de l’ésser humà, però també ofereix – des d’un rerefons irònic – comèdia, ciència ficció i drama.  Ho ha explicat a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà.cat, en David Villarreal, membre de la companyia Bah! Teatre.

Bah! és una productora de teatre, amb membres de 9 a 23 anys, especialitzada en musicals. Es tracta, explica Villarreal, d’una forma de fer autònoma, creativa i ambiciosa. Són de Navarcles, al Bages, i aquesta és la primera vegada que visiten Berga. Ho fan amb ‘Amagat’, el qual consideren el seu segon projecte d’entitat.

Busquen la professionalitat i els productes ben acabats i, a la vegada, són joves que no renuncien a aprendre coses noves al llarg del camí. La seva principal activitat és el teatre musical, però també fan col·laboracions amb la fira medieval de Navarcles, així com als Campus de teatre.

Per aquesta ocasió, han fet un vídeo promocional que corre amb força per les xarxes socials, on també tenen presència activa tant a Facebook com a Twitter.

L’obra que es podrà a veure a Berga aquest dissabte ha estat escrita per David Villareal, la banda sonora és una composició d’Adrià Bravo i les coreografies de Gemma Velasco. Tots ells formen part d’un equip que es defineix com a “semi professional” i que realitza totes les tasques que calguin per tirar endavant sense ajuda externa, però amb la capacitat i motivació per anar sempre un pas més enllà.