El cantautor Miquel Pujadó repassa la història de la poesia i cançó catalanes en un acte a Berga

El pavelló de Suècia de Berga acull, aquest divendres a les 7 de la tarda, el concert – xerrada ‘Ocells de Pas’, història explicada i comentada de la poesia catalana a través de les cançons, des dels trobadors fins a l’actualitat, a càrrec de Miquel Pujadó.

L’acte està organitzat per Òmnium Cultural del Berguedà.

Miquel Pujadó és un cantautor, escriptor i filòleg en actiu des de 1976: estudiós de la cançó d’autor com a gènere, ha escrit articles i ressenyes en diferents mitjans i és l’autor del Diccionari de la Cançó, en el que repassa el moviment de la Nova Cançó, des de Els Setze Jutges, i en què arriba també a l’època del rock català. Ha tret al carrer més d’una dotzena de discs, tres dels quals només d’adaptacions al català de l’obra de l’autor i intèrpret francès Georges Brassens, de la qual també és un gran coneixedor.