La Berguedana de Folklore Total porta la dansa de Falgars a La General de Berga

La Berguedana de Folklore Total, associació per a la promoció i recuperació de la música tradicional, organitza aquest divendres a La General de Berga un taller per aprendre la dansa de Falgars. L’activitat començarà a les 10 del vespre.

El mes passat, en un taller inicial, el protagonista d’aquesta activitat que es fa mensualment va ser el ball de la Coca de Sant Llorenç de Morunys. En aquest taller periódic, de fet, la Berguedana de Folklore Total porta, cada mes, música tradicional del nostre entorn a aquest local de Berga.

Avui, però, és la popular dansa de Falgars la que centra l’atenció del taller. A l’inici, al punt de les 10, s’ensenyarà i es practicarà aquesta dansa i després hi haurà ball folk del repertori de La Berguedana de Folklore Total.

X