Albert Garcia: “El repte de la UE Avià és seguir sent constants”

La Unió Esportiva Avià està realitzant un gran paper a 1a Catalana. 10 partits consecutius sense perdre han fet que el conjunt del Berguedà hagi fet un salt important a la classificació, consolidant-se així a la part alta de la taula i acostant-se als llocs d’ascens.

A aquestes alçades els avianesos són 4ts, amb 40 punts i els últims resultats el confirmen com un ferm candidat a lluitar per l’ascens de categoria.

Als micròfons de Ràdio Berga, Albert Garcia ha destacat la qualitat tècnica i humana dels seus jugadors com a clau per entendre el bon moment de l’equip.

D’altra banda, Garcia ha donat pràcticament per assolit l’objectiu de principi de temporada: la permanència a la categoria. En aquest sentit, el tècnic ha assegurat que a partir d’ara el repte és “seguir sent constants i anar setmana rere setmana” per tal de mantenir-se a les places capdavanteres fins a final de temporada.

 
X