Alteracions del trànsit a Berga, dijous a la plaça de Sant Pere i a la plaça Viladomat en motiu d’un simulacre d’accident

Des de l’Ajuntament de Berga s’ha informat que aquest dijous, dia 5 de març, hi haurà alteracions del trànsit a la plaça de Sant Pere i a la plaça Viladomat a causa d’un simulacre d’accident. Serà en motiu de la jornada ‘Conductàlia’, que té per objectiu conscienciar els joves sobre diversos aspectes de seguretat viària. En aquest cas, la jornada estarà centrada, principalment, en els perills en la conducció de la moto. Està organitzada per Montepio de Conductors, amb la col·laboració d’Ajuntament de Berga, Bombers, Generalitat, Mossos, SEM, Policia Local, Institut Guttmann, Stop Accidents, professionals sanitaris i juristes.

Així, de les 10 del matí fins a les 3 de la tarda, no es podrà estacionar a la Plaça de Sant Pere, i dins el mateix horari, tampoc es podrà estacionar a la zona de càrrega i descàrrega de la plaça Viladomat, a l’inici del Passeig de la Indústria.

L’accés al carrer Ciutat es tancarà, en aquest mateix sentit, a 2/4 d’11; i, se senyalitzarà amb direcció prohibida, l’accés a la plaça de Sant Pere des del carrer Balmes. Igualment, també se senyalitzarà amb direcció prohibida l’accés a la plaça de Sant Pere des del carrer dels Àngels, de manera que el veïnat de la plaça de Maragall i del seu entorn haurà d’utilitzar com a via de sortida el carrer Mossèn Comellas.

Els veïns del nucli antic, del carrer de la Pietat i Harmonia, entre d’altres; únicament podran accedir amb vehicle als seus garatges a través de la plaça de Santa Magdalena, tenint com a sortida el carrer de Buxadé i Harmonia i la pròpia Plaça Santa Magdalena.

Les prohibicions d’estacionament, les restriccions de circulació i les zones de circulació prohibida estaran degudament senyalitzades per la Policia Local.