Puig-reig engega un concurs de cartells per anunciar la Festa Major

La regidoria de Cultura, juntament amb la comissió de Festes, de l’Ajuntament de Puig-reig han engegat recentment el concurs de cartells per escollir la imatge anunciadora de la propera Festa Major del municipi, que tindrà lloc del 21 al 25 de maig. El termini de presentació finalitzarà el divendres 10 d’abril.

Es poden consultar les bases a la pàgina web de l’ajuntament i a la pàgina de Facebook de Puig-reig Jove. I els cartells es podran enviar fins el mateix 10 d’abril via correu electrònic a l’adreça puigreigjove@gmail.com. El premi consisteix en 100 euros en metàl·lic per a l’autor i entrades gratuïtes pels esdeveniments de pagament que tinguin lloc durant la festa.

Els treballs presentats hauran de ser originals, no publicats ni totalment ni parcialment, ni haver estat jutjats o qualificats per un altre jurat o tribunal. El nombre d’obres per participant no excedirà de dos. I, segons les bases del concurs, es valorarà “l’originalitat de la proposta i la seva vinculació amb el concepte de Festa Major i de Puig-reig com a poble”.

La resolució del jurat serà inapel·lable i aquest podrà declarar desert el premi. El veredicte es farà públic a través dels espais de comunicació de l’Ajuntament de Puig-reig i per contacte directe amb els participants.