China Market

Navàs, Viver i Serrateix, Societat

Finalitzen els treballs d’asfaltatge de la carretera que va de Castelladral a Serrateix

Finalitzen els treballs d’asfaltatge de la carretera que va de Castelladral a Serrateix

Navàs ha finalitzat ja les obres d’asfaltatge de la carretera que va de Castelladral a Serrateix, al Berguedà. Aquesta setmana han acabat, així, els treballs d’arranjament del tram navassenc de la carretera que uneix aquests dos nuclis.

Joan Fernandez Tarrés, regidor de Governació de l’Ajuntament de Navàs, ha relatat aquest divendres que s’han donat per finalitzades les obres d’arranjament i asfaltat de la carretera, “que estava en molt mal estat i provocava moltes molèsties als usuaris”. L’any 2011 s’hi van fer unes primeres actuacions, i amb les obres d’enguany ha quedat totalment asfaltada, pintada i senyalitzada.

Les obres han estat possible gràcies a una subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat que ha vehiculat el Consell Comarcal del Bages.

Les obres han consistit en la neteja i esbrossada dels vorals de la carretera, la formació de cunetes, l’asfalt, la senyalització i pintat. Les obres s’han licitat per l’import de 99.946 euros, provinents  de la línia de subvenció del PUOSC. L’execució de les obres estava prevista per l’any 2014, i degut a la indisponibilitat pressupostària de la Generalitat, no s’ha executat fins ara.

L’Ajuntament de Navàs ha volgut agrair, a més, “la col·laboració dels veïns i veïnes, usuaris de la carretera, així com al Consell Comarcal per la seva col·laboració i gestió en tot el procés”.

Ajuntament de Navàs Carretera Joan Fernandez Obres Serrateix a Castelladral

Estic amb tu

Comentaris