Berga, Societat

La residència Sant Bernabé acull l’homenatge a Venancio Alonso, ciutadà de Berga que ha arribat aquest abril als cent anys de vida

La residència Sant Bernabé acull l’homenatge a Venancio Alonso, ciutadà de Berga que ha arribat aquest abril als cent anys de vida

Berga ha homenatjat, aquest mes d’abril, a un ciutadà centenari de la ciutat. Es tracta de Venancio Alonso i Sánchez, que viu a la residència Sant Bernabé de Berga, i que va complir 100 anys, el passat dia 9 d’abril del 2015, protagonitzant posteriorment una celebració amb tots els honors per part de la família, l’Ajuntament de Berga i el centre. Tal i com han explicat a aquesta emissora fonts de l’Hospital Comarcal Sant Bernabé.

L’acte de celebració ha consistit en un concert a càrrec de la coral de Càritas Parroquial i l’homenatge institucional ha comptat amb la presència de l’alcalde de Berga, Juli Gendrau, i la regidora de l’Àrea Social, Maribel Iglesias.

L’alcalde hi ha llegit, a més a més, una carta de la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté; i ha entregat la medalla centenària de la Generalitat de Catalunya a Venancio Alonso, així com la placa commemorativa de l’Ajuntament de Berga, i un ram de flors.

Venancio Alonso ha estat acompanyat, en la celebració, pels seus néts, besnéts, residents i professionals del centre, als quals s’ha convidat a un berenar.

Juli Gendrau Medalla centenària Neus Munté Residència Hospital Sant Bernabé

Estic amb tu

Comentaris