Gironella és l’epicentre de la tercera prova del Campionat de Catalunya Open de Trial

Gironella va ser ahir l’epicentre de la tercera prova del Campionat de Catalunya Open de Trial. El bon temps va acompanyar a la setantena de pilots que van participar al trial de la localitat berguedana on cadascun d’ells havia de completar dues passades a un total de 12 zones distribuïdes en 8 quilòmetres.

L’activitat va començar a les 8 del matí amb les verificacions administratives i, seguidament, a les 9, es va donar la sortida al primer pilot. Cada pilot tenia fins a 5 hores per a poder realitzar les dues passades al circuit.

En la categoria de nivell vermell Màster, Marc Riba amb només 4 peus va guanyar per davant de Victor Batalla, amb 28 peus, i Biel Giró, amb 41.

En la categoria blau Promo, Axel Colomer i Sergi Ribau van quedar primer, amb 10 peus, i segon, amb 11, respectivament, seguits de la pilot del MC Baix Berguedà Elisabet Solera, amb 17 peus.

En Promo Fèmines van pujar al podi, Elisabet Solera, Maria Giró, amb 22 peus, i Berta Abellán, amb 26.

En categoria de nivell verd Open, Francisco Company, amb 27 peus, va passar per davant de Josep Borrell, amb 32, i d’Albert Rafols, amb 40.

En Open Fèmines, Alba Lara va pujar al podi amb 42 punts.

I ja en la categoria inferior, el nivell groc Base, Xavier Pujante va quedar en primera posició, amb 14 peus, seguit de Pau Menoyo, amb 23 peus i Jaume Muntaner, amb 28.

La prova, realitzada pel Motoclub Baix Berguedà, és la tercera del campionat català i la següent serà l’11 d’Octubre a Cal Rosal, també amb l’organització del MotoClub de la comarca.

D’altra banda, el Campionat de Catalunya de Motocròs que s’havia de disputar dissabte 24 de maig s’ajorna finalment fins el dia 12 de juliol.

X