Uns 250 nens i nenes participen en una distesa jornada de jocs al Vall de Berga

Els comerciants del Vall han aconseguit aplegar prop de 250 nens i nenes en una distesa tarda de jocs a la zona, una jornada que va celebrar-se al centre del passeig de la Indústria el passat dissabte.

(2)DSC_0329“Els botiguers en fem una molt bona valoració perquè, malgrat la calor, hi va haver molta participació i un bon ambient”, han dit des de l’organització. L’activitat va consistir en més de 20 jocs per a tots els nens i nenes i de tot tipus: de més moguts (amb pales de tennis), passant per les baldufes d’un artesà molt creatiu, jocs per als més menuts, d’habilitat i punteria i també la participació del Club d’Escacs Berguedà que van fer partides simultànies per a grans i petits.

Tota una tarda ben variada i de jocs, amb els monitors de l’Anònima liderats per Òscar Garcia.

Així mateix, a les 8 del vespre, s’hi va fer el sorteig de 30 jocs de sobretaula, dividits en 3 franges d’edat: de 3 a 6, de 6 a 9 i més grans de 9 anys, oferts per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà.

Les activitats s’han pogut portar a terme gràcies, també, a l’ajuda de la Diputació de Barcelona.

X