Frankfurt Berga

Borredà, Societat

Joves de Bèlgica, Montenegro, Gal·les i l’estat espanyol es troben a Borredà en el marc del projecte ‘Erasmus+’

Joves de Bèlgica, Montenegro, Gal·les i l’estat espanyol es troben a Borredà en el marc del projecte ‘Erasmus+’

Joves de Bèlgica, Montenegro, Gal·les i l’estat espanyol es troben a Borredà en una trobada internacional del projecte ‘Erasmus+’.

DSC00076Els i les joves participants tenen entre 16 i 30 anys i són d’aquests diversos indrets europeus. Tots ells, segons expliquen fonts de l’organització del projecte, estan interessats en immigració, prejudicis i multiculturalitat a Europa. Es tracta de professionals de la joventut, líders de camps de treball, membres actius d’organitzacions que treballen en voluntariat, voluntaris actius a nivell local i nivell internacional, amb experiències passades i, o bé, interessats en les temàtiques de la formació.

‘Let’s Build Our European Home’ és una trobada internacional coorganitzada per la Coordinadora d’Organitzadors de Camps de Treball Internacionals de Catalunya (CoCat) i la Fundació Escolta Josep Carol que s’emmarca dins del programa de mobilitat europea anomenat ‘Erasmus+’.

L’intercanvi, té lloc a Borredà, a la comarca del Berguedà, gira entorn al concepte ‘llar’. Els i les joves debaten sobre com la concepció d’aquest concepte està canviant en el jovent dels països de la Unió Europea. “Els debats es faran a partir de les reflexions sobre el creixement dels nacionalismes a la UE; sobre com en molts casos aquests nacionalismes han crescut a partir de l’arribada de persones migrades, fet que no es veu com una oportunitat de creixement i enriquiment cultural sinó com una amenaça”, han detallat també des de la Fundació Escolta Josep Carol.

Bèlgica Borredà Erasmus + Gal·les Montenegro Unió Europea

Estic amb tu

Comentaris