Dos ferits de gravetat en un accident dins del túnel de Guardiola de Berguedà a la C-16

Una topada entre dos turismes a la C-16, dins un dels túnels de Guardiola de Berguedà, ha deixat aquesta tarda dues persones ferides greus. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, efectius de Bombers de la Generalitat i del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) haurien estat treballant sobre el terreny fins a l’entorn de les 9 del vespre.

L’accident ha passat vora de dos quarts de 7 de la tarda, i ha tingut aquest túnel tallat a l’entorn de 2 hores amb la circulació desviada per l’interior de la població. De fet, el trànsit de vehicles ha quedat obert a les 8 del vespre, quan encara s’hi treballava, i no hi ha hagut retencions per la poca afluència de cotxes que ha registrat la via aquest diumenge a la tarda.

Fonts del Servei Català de Trànsit, han explicat que un dels ferits ha estat traslladat amb helicòpter a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, mentre que l’altre hauria anat a l’Hospital de Manresa.