Borredà, Festes

La colla dels Dimonis Socarrimats celebra el seu 20è aniversari durant la Festa Major de Borredà d’enguany

La colla dels Dimonis Socarrimats celebra el seu 20è aniversari durant la Festa Major de Borredà d’enguany

L’associació organitzadora Borredà de Festa ha fet un any més un important esforç per programar 5 dies plens d’activitats a la Festa Major de Borredà. Així s’ha valorat des de l’ajuntament d’aquest municipi, que enceta avui de ple la seva celebració, que ja portava acollint algunes activitats els darrers dies. Actes per a tothom i música seran, així, els protagonistes de la programació que podrà gaudir-se al poble i que avui comença amb un inici fort de festa major, a la plaça Major, amb la música de Dj Xitus, Dj Stroikov, resident a la sala Stroika de Manresa, i Xandris Brother Dj. Durant tota la nit hi haurà servei de barra a la plaça.

SocarrimatsUn dels actes destacats serà, però, demà dissabte 22 d’agost. El grup dels Dimonis Socarrimats celebra el 20è aniversari amb un correfoc que volen que sigui ben especial. Serà a les 10 del vespre i tindrà l’animació dels Trastukats. La cercavila dels dimonis començarà a la plaça Major i finalitzarà al camp de futbol. Després hi haurà concerts. Hi actuaran els Bonobos, el grup artista revelació Enderrock 2014, i la formació La Senyora Tomassa amb salsa, latin, electro i dubstep, a la plaça Major. Posteriorment, música de punxadiscos, amb Dj OGT i la seva agrorumba, per acabar la nit.

Entre d’altres i per facilitar l’assistència de joves de tota la comarca, sense que després calgui conduir per tornar a casa, s’ha habilitat una zona d’acampada.

Deixant de banda les activitats de nit, dissabte també hi haurà el 21è campionat de tennis taula, al local Puigmal i activitat infantil durant el matí. Així com una exposició d’andròmines a la plaça Major, a les 5 de la tarda i la posterior baixada al carrer Manresa.

Diumenge 23 d’agost, el dia començarà amb els Castellers de Berga i els Margeneres de Guissona, a la plaça Major, al punt del migdia. A les 7 de la tarda hi haurà sardanes amb la Principal de Berga i, a 3 quarts d’11 del vespre, gran ball de nit amb Sol de Nit, a la plaça Major.

5 dies de celebració

La festa anirà arribant a la seva fi dilluns, amb diversos actes i el 5è sopar popular a la plaça Major, gràcies al patrocini d’un gran nombre d’establiments. Enguany tambe hi haurà un menú per a celíacs perquè ningú es quedi a casa.

A dos quarts d’11 hi haurà actuació d’humor a càrrec del cantant, humorista i xouman Quim Vila. I l’acte final serà dimarts 25, amb gran ball de nit, coca i xocolata per a tothom, i concert de fi de festa amb Los Pachucos i Mon Dj.  Durant els dies de la festa major tindran lloc diverses rifes de carrets de compra i paneres elaborades amb productes cedits per diferents establiments i horts de Borredà i pobles veïns.

L’alcalde Joan Roma ha volgut felicitar els membres de la comissió de festes  pel seu “entusiasme i esforç”. Mentre que, precisament, des d’aquesta associació, amb el nom Borredà de Festa, s’ha destacat que el programa “reflecteix molts mesos de feina des de la més pura voluntarietat perquè el poble pugui gaudir d’una gran festa”.

FOTOS: Correfoc de l’edició 2014 amb la colla dels Dimonis Socarrimats. AUTOR: Borredà de Festa

Borredà de Festa Festa Major de Borredà Joan Roma Programa d'actes

Estic amb tu

Comentaris

  • Esteve Amills Sisó

    Només dues coses:
    Gastar el que no es té, i faria falta a d’altres per quelcom important de veritat.
    I no deixar dormir a més de mig poble, només perquè uns quants facin el cafre, i segueixin agraint-ho al ajuntament (alcalde).
    Al menys en aquest portal, fan que posisi el nom i el e-mail, i d’aquesta manera foten fora tots els aprofitats “anonims”.