Els Castellers de Berga actuen a la Festa Major de Sant Quirze del Vallès i hi descarreguen el 3 de 7

Els Castellers de Berga han actuat aquest dissabte 29 d’agost a la Festa Major de Sant Quirze del Vallès. Una tarda calorosa d’estiu en què el Parc de les Morisques va ser el marc de l’actuació on els de Berga van acompanyar els seus padrins, els Castellers de Sabadell. Gegants, sardanes i castells en una festa major molt animada.

El Parc de les Morisques es va anar omplint de públic a mesura que el sol afluixava. En primera ronda, els Castellers de Berga van descarregar el castell més destacat: el 3 de 7.

Seguidament també van descarregar el 3 de 6 amb agulla i el 4 de 6. Els Castellers de Sabadell van descarregar el 3 i el 4 de 8 i el 5 de 7, amb la vista posada a l’actuació de la seva Festa Major, la setmana vinent.

Els Castellers de Berga actuen el següent cap de setmana a casa dels altres padrins, els Castellers de Solsona. Serà diumenge 6 de setembre, dins els actes de la Festa Major de Solsona.

FOTO: Actuació a Sant Quirze. AUTOR: Castellers de Berga