Puig-reig, Cultura

El Cor Giovinetto de Puig-reig supera el càsting del programa ‘Oh Happy Day!’ de TV3

El Cor Giovinetto de Puig-reig, format per un grup de nois i noies, d’entre 17 i 20 anys, ha aconseguit superar la fase de càsting del programa ‘Oh Happy Day!’ de TV3. Després d’estar seleccionats per accedir a aquestes fases de càsting, el programa va emetre ahir dissabte el primer dels dos especials on es descobreixen quins cors participaran a la 3a temporada del concurs.

El cor berguedà va interpretar ‘Lacrimosa’ de Mozart i tant jurat com públic van quedar impressionats de l’actuació, això els hi va servir per aconseguir superar aquesta fase per una unanimitat del jurat, obtenint els vots positius dels tres membres que el formen. A partir d’ara, el cor Giovinetto estarà en mans de la professora coach Michèle Alderete, directora d’Ol’Green, un dels cors finalistes de la primera edició d”Oh Happy Day!’. La resta de cors que van superar el càsting van ser Jarks Grup Vocal, Cor Melòdics,  4 18 i Còctel Grup Vocal. Les cinc restants s’escolliran la setmana que ve.

Les primeres gales del programa, on el Cor Giovientto participarà, es podran veure a TV3 a partir del 4 d’octubre. La formació també ha rebut molt suport a través de les xarxes socials després de l’actuació i la seva classificació pel programa.

Cor Giovinetto de Puig-reig Oh happy day TV3

Estic amb tu

Comentaris

  • Jordi

    Va ser increible..els veig cada dia per aquí el poble de Puig-Reig i hem sento orgullos de dir que son veins meus. FELICITATS NOIS!

  • Esteve Amills Sisó

    Mai, Mai, Mozart podia imaginar el que ferien amb el seu Rèquiem aquest grapat de ARTISTES !!!