El programa televisiu ‘Oh happy day’ selecciona un cor de joves de Puig-reig, que participaran a l’espai de TV3 la propera temporada

El Cor Giovinetto de Puig-reig ha estat seleccionat per participar en la propera temporada del televisiu concurs ‘Oh happy day’ de TV3. Així ho ha confirmat un dels seus membres, Martí Pons, a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà.cat. Es tracta d’un grup de nois, d’entre 17 i 20 anys, que ja fa temps que es coneixen. El membres del Cor Giovinetto han estat alumnes de l’Escola Municipal de Música de Puig-reig, i són tots part de la Polifònica de Puig-reig.

El cor puig-reigenc el formen, de fet, nois i noies de Viver i Serrateix, Gironella, Casserres i Puig-reig. Els membres són, així mateix: les joves sopranos Gemma Vilanova, Anna Ferrer, Queralt Iglesias i Eva Camposo; les contralts, Ivette Santamaria, Mariona Puig, Queralt Giralt, Anna Llorens; els tenors Martí Pons i Josep Vilardell; i el baix, Marc Font.

Marc Font, a més, n’és el director musical.

“Cantem a la Polifònica i, a les tardes a vegades, quedàvem  per cantar cançons que ens vinguessin de gust, així més modernes”, ha relatat Martí Pons. “Ha estat molt ràpid i improvisat; al Marc Font el van trucar per si volia presentar-se al programa, i al principi ens va semblar molt precipitat però vam baixar a Barcelona per fer el càsting i ens ha sorprès saber que hem entrat”, ha dit també Pons.

El càsting el van fer el 26 de juny, i havien decidit que ho provarien tot just el 18 de juny: “vam enviar les inscripcions el dia que ja tancaven, vam assajar dos dies abans; ens van trucar i ens van dir que érem un dels cors seleccionats d’aquesta temporada”.

‘Oh Happy Day’ és un programa musical de TV3 en què nou grups vocals i corals d’arreu de Catalunya competeixen interpretant cançons per convèncer el jurat del programa.

Presentat per l’actor i doblador Eduard Farelo, el programa començarà la propera temporada, al setembre. Mantindrà l’horari d’anteriors edicions, el dissabte a la nit.  Les noves cares del jurat d’aquest espai televisiu seran l’actor Roger Coma, la cantant Chenoa i l’intèrpret Daniel Anglès.