Endesa tallarà el subministrament elèctric a Viladomiu Vell, aquest dimarts al matí

Viladomiu Vell patirà aquest dimarts, 20 d’octubre, un tall del subministrament elèctric. La companyia Endesa informa a tot els veïns d’aquesta colònia de Gironella que el servei quedarà interromput temporalment durant tres hores el matí del dimarts 20 d’octubre, concretament de les 8 a les 11. El tall s’efectuarà mentre durin uns treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució, per tal d’incrementar la qualitat del servei elèctric.

L’Ajuntament de Gironella lamenta les molèsties que aquesta interrupció programada pugui ocasionar, i posa a disposició contactes per a qualsevol aclariment. El telèfon de la companyia Endesa és el 800 760 706, o també es pot consultar la informació sobre els Treballs Programats d’Endesa aquí amb la referència 5633539.