Els zombies infecten Berga aquest divendres i dissabte en motiu del festival Terrorfest

Una invasió de zombies s’apoderarà de Berga. Voleu jugar al ‘Necrovirus infection’? La cita és aquest dissabte a la nit i els participants haureu de sobreviure a la infecció zombie recorrent i fent proves per la ciutat. És una de les novetats destacades del Terrorfest 2015, un festival del terror que se celebra aquest divendres i dissabte, 23 i 24 d’octubre amb un amplia ventall de propostes, per a petits i grans.

Divendres, 23 d’octubre

Les activitats es concentren a la zona de l’hotel Berga Park i arrenquen aquest divendres. A partir de les 6 de la tarda, hi haurà muntat un passatge del terror no apta per als més porucs. Es farà maquillatge zombie. Mostra de curtmetratges de terror. I també exposició d’il·lustracions terrorífiques. I a la nit, una de les activitats estrella del dia: la zombie walk and drink. Una marxa terrorífica amb morts vivents (cal anar caracteritzat, amb la cara impregnada de sang…). La zombie walk, amb parades a bars de Berga, començarà a les 10 de la nit. Acabarà a l’espai exterior del Berga Park on hi haurà música amb DJ fins a la matinada.

Dissabte, 24 d’octubre

Hi haurà activitats durant tot el dia. Matí i tarda es podrà visitar la Fireta de terror, una fira de productes artesanals, esotèrics i de terror. També hi haurà exposició d’il·lustracions terrorífiques, monogràfic de maquillatge, propostes infantils (gimkana i concurs de dibuix), i mostra de curtmetratges de terror. A la tarda es podrà tornar a entrar al passatge del terror, es farà ball country terrorífic i a la nit, l’activitat que enguany estrena el festival: el ‘Necrovirus infection, the game‘, un joc de supervivència. Els participants hauran de sobreviure a la infecció zombie amb diferents proves per Berga. La festa acabarà amb música amb DJ a davant de l’hotel Berga Park.

Dos dels organitzadors, Climent Vila i Sergi Remolà, ens ho han explicat en detall a Ràdio Berga.

Consulta la programació: programacio_terrorfest_2015

 

 

X