Gironella enllesteix obres de millora al camp de futbol i al pavelló

El camp municipal d’esports de Gironella ja disposa de vestidors renovats. La reivindicació del club de futbol Atlètic Gironella s’ha acomplert i l’Ajuntament ha actuat en aquest equipament, on feia falta una millora als vestidors perquè hi havia problemes d’humitat. L’actuació ha consistit en fer nova la teulada de dos dels vestidors, amb un cost de 20.825 euros. Els treballs han anat a càrrec de l’adjudicatari RamonPortell. Ara, una execució pendent és acabar el quart vestidor d’aquest espai municipal, que està a mig construir.

Xarxa d’aigua calenta al pavelló

Per altra banda, el pavelló municipal compta amb una nova instal·lació de xarxa d’aigua calenta. S’ha modificat tota la instal·lació des del dipòsit d’aigua calenta cap als quatre vestidors i als dos dels monitors i àrbitres, instal·lant-hi un nou tub pel circuit d’aigua calenta amb aixetes termostàtiques.

La instal·lació, realitzada per Aïllaments i Instal·lacions Rial ha tingut un cost de 15.829 euros i ha estat subvencionada pel Consell Català de l’Esport en un 60%.

La regidora d’Esports de Gironella, Maria Àngels Sallés, ha comentat que amb la nova infraestructura s’ajudarà a prevenir la legionel·losi i que arriba després que el departament de Salut de la Generalitat alertés d’aquest risc.

 

X