Brams tanca la gira del 25è aniversari amb un concert a la sala Apolo de Barcelona

El grup berguedà Brams, encapçalat per Francesc Ribera ‘Titot’, acomiadarà aquest divendres a la nit (13 de novembre) la gira de concerts ha fet per tot el país en motiu del 25è aniversari de la formació. Ho farà amb una actuació a la sala Apolo de Barcelona, a 2/4 de 10 de la nit, que tindrà com a convidats Txarango i els Catarres. Compartiran les cançons més emblemàtiques de cada banda.

Al llarg de la seva trajectòria -amb una aturada entre els anys 2004 i 2010- Brams ha publicat 12 discos, el darrer el 2014, ‘Anem tancant les portes a la por‘, que continua complint la missió que els ha ocupat durant tots aquests anys: transmetre un missatge de compromís social i polític.

 

FOTO: El líder de Brams,’Titot’, en plena actuació. AUTOR: Àlex Carmona

 

 

 

X