Mònica Terribas enceta aquest dissabte el Fòrum 10 Comunicació de Puig-reig

La periodista Mònica Terribas, presentadora del programa ‘El matí de Catalunya Ràdio’ obrirà aquest dissabte, 14 de novembre, el Fòrum 10 Comunicació, de Puig-reig. És un cicle de xerrades que tracten temes relacionats amb la comunicació, amb ponents reconeguts. L’organitza Ràdio Puig-reig, juntament amb la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Puig-reig, i enguany arriba ja a la 25a edició.

El lema escollit per l’edició d’enguany és ‘Els mitjans de comunicació davant els nous reptes’. I els ponents són Mònica Terribas, Vicenç Villatoro, Gonçal Mazcuñán i Salvador Alsius. Professionals de renom que passaran per Puig-reig des d’aquest dissabte 14 de novembre i fins al 27, i és que el cicle el componen tres conferències.

La primera xerrada es farà aquest dissabte a les 8 del vespre a la sala d’actes Dr Llaverias i la pronunciarà Mònica Terribas, periodista i professora de la Universitat Pompeu Fabra. Parlarà del tema ‘Em pots fer el titular?’.

La segona conferència anirà a càrrec de Vicenç Villatoro, periodista i escriptor, que parlarà de ‘Llengua i comunicació. L’aposta pel català’. Serà el divendres 20 de novembre, a les 9 del vespre a la sala Dr Llaverias.

I les jornades es clouran el 27 de novembre amb la temàtica d’ ‘Els mitjans de comunicació en un món canviant’. Ho exposaran Gonçal Mazcuñán, periodista i president de la delegació a la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes; i Salvador Alsius, periodista i vicepresident del Consell de l’Audiovisual de Catalunya. Es farà a les 9 del vespre a la sala d’actes Dr Llaverias de Puig-reig. L’acte serà presentat i moderat pel director de Ràdio Puig-reig i coordinador del Fòrum 10, Josep Genescà.