Berga obre un cicle de xerrades sobre Queralt amb el pare abat de Montserrat

El pare abat de Montserrat, Josep M. Soler, obrirà aquest divendres el cicle de xerrades que ha programat la Comissió del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt dins dels actes de celebració del centenari de la coronació de al Verge.

‘Corona de Xerrades’ és el títol del cicle de quatre conferències que es faran des d’aquest divendres 4 de desembre fins al 8 d’abril. Totes en divendres, a 2/4 de 9 del vespre, i al Pavelló de Suècia de Berga.

La segona xerrada serà el 22 de gener i el ponent serà el filòleg i teòleg Francesc Torralba. La tercera conferència s’ha programat per al 4 de març i la pronunciarà M. Claustre Solé, doctora en sagrada escriptura de la Companyia de Maria. I la quarta i última xerrada es farà el 8 d’abril i anirà a càrrec de Tomàs Molina, llicenciat en física i meteoròleg de TV3.

 

X